De beste in Nederland voor uw
meeneemheftruck; Kooiaap, Moffett, Terberg etc.

0345 54 70 80

Algemeen en 24/7
storingsdienst


Actueel

 • Nieuws van Quickstra en zijn relaties 
 • O.a. leveringen van nieuwe machines
 • Nieuwe types / nieuwe opties 
 • Samenwerkingen
 • Verrichtte werkzaamheden van Quickstra en het team

 

Actueel

 • Blijf up-to-date van de meest recente leveringen en ontwikkelingen rondom Quickstra 
 • Nieuws van Quickstra en zijn relaties 
 • Wist u dat- berichten
 • Vlogs
 • Neem voor meer nieuws ook eens een kijkje op onze Facebook-pagina:  Klik hier
 • En volg ons op Instagram!  Klik

 

 

Terug naar overzicht

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij een organisatorisch talent met een passie voor logistiek en voorraadbeheer? Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een gedreven Magazijnbeheerder.

 WendyvanBreeFotografie 03

Magazijnbeheerder 
(40 uur per week, Locatie Culemborg) 

Wat ga je doen? 
Het magazijn vervult een spilfunctie binnen ons bedrijf. Om onze klanten 24/7 te kunnen bedienen, is de beschikbaarheid van onderdelen op het juiste moment en op de juiste plaats van cruciaal belang. In deze functie krijg jij de verantwoordelijkheid over ons moderne en volledig uitgeruste magazijn met zo'n 10.000 onderdelen, voorzien van paternosterkasten en een scan-ERP-systeem. Je beheert de inkomende en uitgaande goederenstroom en zorgt ervoor dat de monteurs op het juiste moment over de benodigde onderdelen beschikken. Hiervoor koop je tijdig onderdelen in, inventariseer je voortdurend de voorraad en draag je zorg voor optimale voorraadniveaus. Je hebt zicht op de kwaliteit en accuraatheid van de voorraadgegevens, en je werkt graag in een geordend magazijn. In deze functie ben je de spin in het web en werk je intensief samen met collega’s op kantoor en in de werkplaats. 

Herken jij jezelf hierin? 
In deze functie komen alle kernwaarden van Quickstra naar voren. Een snelle reactie, adequaat handelen, afspraak is afspraak en meedenken met collega’s om de kooi-aap van de klant weer veilig en snel de weg op te krijgen. We zoeken een collega met relevante ervaring in een magazijnomgeving. Bij voorkeur heb je kennis van voorraadbeheersystemen en logistieke processen. Je beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden, affiniteit met techniek en een opleiding in de logistiek, supply chain management of een vergelijkbare richting. 

Wat bieden wij jou?  
Quickstra is een familiebedrijf en biedt een prettige en professionele werkomgeving met veel ruimte om de functie zelfstandig in te vullen en vorm te geven. We hanteren vaste werktijden van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 tot 17.00 uur. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen. Wij bieden een marktconform salaris (range: €2.250 ― €3.750 bruto per maand) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf. Na een proefperiode krijg je een contract voor onbepaalde tijd. 

Wil je solliciteren?  
Wil je solliciteren? Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV met een korte toelichting naar friso@thoroconsultancy.nl of neem contact op met Friso Luimes (HR-Consultant) op telefoonnummer 06-23490948. We zien je reactie graag tegemoet! 

quickstra logo copy