De beste in Nederland voor uw
meeneemheftruck; Kooiaap, Moffett, Terberg etc.

0345 54 70 80

Algemeen en 24/7
storingsdienst


Referenties

  • Alle merken (zoals Kooi-Aap, Moffett, Terberg en Palfinger) zijn welkom
  • Al meer dan 45 jaar ervaring
  • Grootste service center in Nederland en centraal gelegen

Contact opnemen

Referenties

  • De klanten van Quickstra zijn heel divers
  • De ene heeft 1 machine en de ander een erg uitgebreide vloot 
  • Twijfelt u? Neem contact met ons op voor informatie of kom eens langs!

Contact opnemen

Terug naar overzicht

Van de Hoef transport

Van de Hoef transport is een internationaal transportbedrijf dat al 75 jaar actief is op het gebied van allerlei soorten vervoer.

Van de Hoef transport is een internationaal transportbedrijf dat al 75 jaar actief is op het gebied van allerlei soorten vervoer, waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste technieken op vervoersgebied. Distributievervoer vindt plaats met auto’s die een laadvermogen hebben tot 25 ton, en indien gewenst, voorzien zijn van kraan of kooi-aap. Van de Hoef heeft daarnaast alle faciliteiten in huis voor open vervoer, huifvervoer en kraantransporten. Omdat Van de Hoef in bezit is van semi-diepladers en uitschuifbare opleggers is op het gebied van speciaal vervoer vrijwel alles mogelijk. Van de Hoef Transport is gevestigd te Groenekan in de directe omgeving van Utrecht, waar ook ruimte is om de op- en overslag activiteiten zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Van de Hoef over Quickstra:

‘Quickstra is de leverancier van onze kooiapen. Daarnaast zijn de kooiapen bij hen in onderhoud, worden door hen geïnspecteerd en gekeurd. Bij schades draagt Quickstra zorg voor reparatie en herstel. De belangrijkste redenen om voor Quickstra te kiezen als leverancier/zakenrelatie zijn flexibiliteit, kwaliteit van dienstverlening en prijs.’

www.vandehoef.nl