De beste in Nederland voor uw
meeneemheftruck; Kooiaap, Moffett, Terberg etc.

0345 54 70 80

Algemeen en 24/7
storingsdienst


Actueel

 • Nieuws van Quickstra en zijn relaties 
 • O.a. leveringen van nieuwe machines
 • Nieuwe types / nieuwe opties 
 • Samenwerkingen
 • Verrichtte werkzaamheden van Quickstra en het team

Aanmelden nieuwsbrief   Archief nieuwsbrieven

Actueel

 • Blijf up-to-date van de meest recente leveringen en ontwikkelingen rondom Quickstra 
 • Nieuws van Quickstra en zijn relaties 
 • Wist u dat- berichten
 • Vlogs
 • Neem voor meer nieuws ook eens een kijkje op onze Facebook-pagina:  Klik hier
 • En volg ons op Instagram!  Klik

Archief nieuwsbrieven

Terug naar overzicht

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben je op zoek naar een enorme diversiteit aan techniek? In deze functie voer je (groot en klein) onderhoud en reparaties uit aan alle merken en typen kooi-apen. Onze moderne werkplaats, centraal gelegen in Culemborg, is voorzien van alle benodigde faciliteiten.


Wendy Groep 1.2

Quickstra is sinds 1977 dé specialist op het gebied van kooi-apen. In Nederland zijn wij het adres voor de aankoop, huur, onderhoud, reparaties en onderdelen van alle typen meeneemheftrucks. Als officieel erkende dealer vertegenwoordigen wij de merken Kooi-Aap, Moffett, Terberg en Palfinger. Met een loyaal team van 14 ervaren collega’s zetten wij ons dagelijks in voor onze klanten. Onze moderne werkplaats, centraal gelegen in Culemborg, is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Quickstra is een officieel BMWT-keuringsbedrijf en lid van de Metaalunie.

Vanwege groei in onze activiteiten zijn we op zoek naar een enthousiaste 

Allround Monteur
(32-40 uur per week, locatie Culemborg)

Wat ga je doen?
Ben je op zoek naar een enorme diversiteit aan techniek? In deze functie voer je (groot en klein) onderhoud en reparaties uit aan alle merken en typen kooi-apen. De kooi-aap is een uitdagende en complexe machine die bol staat van de techniek. Veel techniekvelden komen aan de orde; diesel en elektrische aandrijving, elektro- en besturingstechniek, hydrauliek, pneumatiek, lassen en constructiewerk. Je werkt zelfstandig in een team van ervaren collega’s die graag hun kennis met je delen. Quickstra is erkend leerbedrijf voor de opleiding Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen.

Herken jij jezelf hierin?
We zoeken een collega met werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt technische kennis en vaardigheden opgedaan door ervaring en/of een technische (BBL of BOL) opleiding in de motorvoertuigtechniek of aanverwant. Je bent proactief, flexibel, zelfstandig en kunt goed samenwerking in een klein team. Ben je heel ervaren of wil je jezelf nog ontwikkelen tot een allround monteur? Met beide achtergronden kun je vooruit bij Quickstra!

Wat bieden wij jou? 
Quickstra is een familiebedrijf en biedt een prettige en professionele werkomgeving. We hanteren vaste werktijden van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen. Wij bieden een marktconform salaris (tot max €3500 bruto per maand) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor het  Metaalbewerkingsbedrijf. Na een proefperiode krijg je een contract voor onbepaalde tijd.

Wil je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Wil je solliciteren? Stuur dan je CV met een korte toelichting naar friso@thoroconsultancy.nl of bel op 06-23490948. We zien je reactie graag tegemoet!

quickstra_logo.jpg

 

Archief nieuwsbrieven