De beste in Nederland voor uw
meeneemheftruck; Kooiaap, Moffett, Terberg etc.

0345 54 70 80

Algemeen en 24/7
storingsdienst


Disclaimer & privacy

Disclaimer website

© 2010-2011 QuickGroup BV. Alle rechten voorbehouden.

QuickGroup BV is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel, juist en toegankelijk te houden. Alle informatie op deze website – tekst, beeld, code en software – is eigendom van QuickGroup BV. Openbaarmaking, vermenig-vuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden – zelfs in gewijzigde vorm – is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van QuickGroup BV en voorzien van bronvermelding.

Wij staan open voor opmerkingen of ideeën. Heeft u suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of komt u fouten of verouderde informatie tegen, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt zelf kiezen hoe u ons hierover informeerd. Alle gegevens staan op de contactpagina.

Disclaimer e-mail

QuickGroup BV doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de informatie in e-mails up-to-date is en je deze berichten volledig, tijdig en virusvrij ontvangt. Openbaarmaking, vermenig-vuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden – zelfs in gewijzigde vorm – is alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van QuickGroup BV en voorzien van bronvermelding. Acceptatie van de inhoud van e-mails brengt geen verbintenis tot stand.

Privacystatement

Alle informatie die ons verstrekt wordt per e-mail of via webformulieren wordt slechts verzameld en gebruikt voor het doel waarvoor de zender deze kenbaar maakt. De binnengekomen e-mail en formulieren worden vertrouwelijk door QuickGroup BV behandeld. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor dit doel.

laatst bijgewerkt: 3 mei 2010