De beste in Nederland voor uw
meeneemheftruck; Kooiaap, Moffett, Terberg etc.

0345 54 70 80

Algemeen en 24/7
storingsdienst


Referenties

  • Enkele relaties uitgelicht
  • Quickstra is trots op al haar samenwerkingen
  • In verschillende industrie├źn en markten thuis

Referenties

  • De klanten van Quickstra zijn heel divers
  • De ene heeft 1 machine en de ander een erg uitgebreide vloot 
  • Ook klant worden? Neem contact met ons op of kom eens langs!

Contact opnemen

Terug naar overzicht

P. Daemen B.V. te Maasbree

P. Daemen BV is sinds haar oprichting gegroeid van transporteur naar hoogwaardig logistiek dienstverlener in levensmiddelen. 

784965324.jpgBij Daemen geloven ze in het principe "doe het goed of doe het niet". Daarom zorgen ze niet alleen goed voor het materieel , maar ook voor hun medewerkers, en ontzorgen ze hun klanten in het hele logistieke proces. Ze houden de lijntjes kort en het wederzijds vertrouwen is groot. Dat merk je in de dienstverlening die je als klant van ze kunt verwachten en uiteindelijk in het resultaat.
Ze streven altijd naar het leveren van kwaliteit in alle facetten van de dienstverlening. Dat doen ze door continu te investeren in nieuwe technologie en automatisering, materieel, duurzaamheid en natuurlijk hun medewerkers

Niet alleen voor de aanschaf maar ook zeker voor het onderhoud van de meeneemheftrucks komt Daemen al lange tijd bij Quickstra. Alle machines zijn voorzien van een onderhoudscontract waardoor de machines een verlaagde kans op stilstand hebben en op tijd aan het onderhoud toe komen. 

514515153633