De beste in Nederland voor uw
meeneemheftruck; Kooiaap, Moffett, Terberg etc.

0345 54 70 80

Algemeen en 24/7
storingsdienst


Referenties

  • Enkele relaties uitgelicht
  • Quickstra is trots op al haar samenwerkingen
  • In verschillende industrie├źn en markten thuis

Referenties

  • De klanten van Quickstra zijn heel divers
  • De ene heeft 1 machine en de ander een erg uitgebreide vloot 
  • Ook klant worden? Neem contact met ons op of kom eens langs!

Contact opnemen

Terug naar overzicht

Verbrugge

Verbrugge en Quickstra gaan al jarenlang door 1 deur.

Verbrugge International B.V. is een logistieke dienstverlener met activiteiten over de weg en met duurzame intermodale oplossingen. Uiteraard breiden ze deze dienstverlening op verzoek van de opdrachtgever uit met opslag, overslag en tal van andere logistieke diensten. Het werkgebied is Europa. Hier zijn wij dagelijks actief met een vloot die bestaat uit circa 500 trucks en 1.000 trailers.

In 2017 is Verbrugge begonnen aan het vernieuwen van de meeneemheftruck vloot. Dit doen zij exclusief met Quickstra, hun partner sinds het begin. We zijn dankbaar voor het vertrouwen en de sterke relatie tussen Verbrugge en Quickstra. De machines zijn volledig op de specificaties van Verbrugge samengesteld, en uiteraard in hun eigen huiskleur. https://www.verbruggeinternational.com/nl/viw/

In 2022  waren zij de aller eerste Nederlandse transporteur die zijn gaan werken met de 100% Elektrische Moffett Truck Mounted Forklifts E4. Wederom een samenwerking waar we erg trots en dankbaar voor zijn. Lees meet hierover in ons artikel 100% Elektrisch voor Verbrugge Terminals! 

IMG 3322