De beste in Nederland voor uw
meeneemheftruck; Kooiaap, Moffett, Terberg etc.

0345 54 70 80

Algemeen en 24/7
storingsdienst


Referenties

  • Enkele relaties uitgelicht
  • Quickstra is trots op al haar samenwerkingen
  • In verschillende industrieën en markten thuis

Referenties

  • De klanten van Quickstra zijn heel divers
  • De ene heeft 1 machine en de ander een erg uitgebreide vloot 
  • Ook klant worden? Neem contact met ons op of kom eens langs!

Contact opnemen

Terug naar overzicht

Verdouw

Verdouw in Gouda is een zelfstandige groothandel in bouwproducten en meer.

Verdouw in Gouda is een zelfstandige groothandel in bouwproducten en is gespecialiseerd in onder meer hout, plaat- en isolatiematerialen, deuren, daken en gevels. Verdouw beschikt over een goed geoutilleerde, moderne bewerkingsafdeling voor het bewerken van plaatmaterialen. Door deze faciliteiten kan het bedrijf de te leveren panelen exact op maat leveren. Deuren kunnen worden voorzien van de benodigde accessoires en desgewenst worden gemonteerd. Op het gebied van daken levert Verdouw naast  standaard dakelementen, ook kompleetkappen, die desgewenst ook gemonteerd kunnen worden.

Verder verhuurt het bedrijf opslagcontainers met ook deuren aan de lange zijde waardoor lange materialen probleemloos kunnen worden opgeslagen. Het meest unieke concept van Verdouw zijn de dagleveringen: bestellingen via de webshop van het bedrijf wordt de volgende dag op locatie afgeleverd.

Verdouw over Quickstra:

‘‘Al onze meeneemheftrucks zijn in onderhoud bij Quickstra. Wij bestaan als bedrijf van service, snelheid en betrouwbaarheid. Dus hebben wij als zakenpartners bedrijven nodig die hetzelfde nastreven. Quickstra voldoet daaraan. Quickstra is een modern meedenkend bedrijf, waar service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat en die wij als Verdouw zien als een fijne partner en het onderhoud van onze meeneemheftrucks(kooiapen) graag aan hun toevertrouwen.’’

www.verdouw.nu