De beste in Nederland voor uw
meeneemheftruck; Kooiaap, Moffett, Terberg etc.

0345 54 70 80

Algemeen en 24/7
storingsdienst


24/7 storingsdienst

Wij kunnen reparaties en storingen verhelpen op iedere locatie, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

In geval van pech en/of storing kunt u het algemene telefoon nummer bellen van Quickstra: 0345 547 080 en uw situatie bespreken. Buiten de openingstijden van Quickstra krijgt u van het antwoordapparaat het storingsnummer en als u dat belt krijgt u een van onze technisch specialisten aan de telefoon. Hij kan u telefonisch ondersteuning en advies bieden en indien nodig komt een van onze specialisten naar u toe om u te helpen.

564748349305490586.jpg

Onze servicewagens zijn uitgerust met de juiste gereedschap om u onderweg weer op weg te helpen. 
Het enige wat wij van u nodig hebben om te kunnen helpen is:

  • Uw locatie
  • Uw gegevens ( bedrijf, naam, telefoonnummer)
  • Het probleem
  • Wat voor type machine het is ( eventueel het bouwjaar + serienummer)

Allereerst proberen we u telefonisch weer op weg te helpen. Door de jarenlange ervaring hebben onze technisch specialisten vaak een tip of trick waardoor u snel weer onderweg kunt.

Indien dat niet zo is, komen we uw kant op met onze servicewagen. We kijken welke benodigdheden we moeten gebruiken en zullen dan z.s.m. uw kant op komen. Ter plaatse zullen we de reparatie zo nauwkeurig mogelijk uitvoeren.
Wanneer dit niet mogelijk is door tijd of door de moeilijkheidsgraad van het probleem, zullen we een noodreparatie doen. Hierdoor kunt u weer verder en bent u tijdelijk van het probleem af. Wel is het dan verstandig om zo snel mogelijk richting onze werkplaats te gaan zodat we hier de gepaste reparatie kunnen uitvoeren. 

908765445254